Elinvoimaisena pysynyt ja kunnioitettu klubi

Jyväskylän klubi edustaa ns. vanhan ajain herrainklubia – kaupunkiklubia. Klubi on kokenut kehityskulun, jossa ravintoloinnin, lehdenluvun, monenlaisten juhlien, musiikkiharrastusten, kortinpeluun ja biljardin muodostama kokonaisuus on vakiintunut toiminnaksi, jossa näiden aktiviteettien lisäksi on jäsenellä mahdollisuus nauttia korkeatasoisista klubikokouksista.

Jäsenten kohtaamispaikka

Jyväskylän klubin toiminta on historiansa aikana sopeutunut yhteiskunnan muutoksiin ja elänyt kulloisenkin ajan mukaan. Tänä päivänä toiminnassa korostuu toisaalta vahvasti alkuaikojen kaupunkiklubimaisuus, ja toisaalta klubin kuukausittaisten esitelmien taso, ajankohtaisuus ja kiinnostavuus jatkavat vahvasti vuonna 1990 alkanutta nousukulkuaan.

Kuukausittain jäsenet kohtaavat klubi-illoissa laadukkaiden esitelmien sekä antoisien keskusteluiden merkeissä. Aktiiviselle jäsenelle klubin tilat toimivat klubi-iltojen lisäksi myös arjen kohtaamispaikkana, jossa voi käydä lukemassa päivän uutiset, tai pelaamassa kierroksen pari biljardia.

Yhteiskunnallista keskustelua ja kiinnostavia esitelmöitsijöitä

Jyväskylän Klubin vapaata yhteiskunnallista keskustelua suosivat klubi-illat on viime vuosikymmeninä tunnustettu kansallisesti huomatuksi foorumiksi.

Tätä todistaa klubin esitelmöitsijöiden kavalkadi entisistä ja tulevista presidenteistä valtakunnan tärkeimpiin vaikuttajiin sekä merkittäviin ulkomaisiin vieraisiin.

Klubi-illoissa pidettävien esitelmien aiheet heijastelevat monipuolisesti ajankohtaisia tärkeänä pidettyjä hankkeita ja ajatuksia. Klubilla on kuullaan keskustelun pohjana niin yhteiskunnallisia, taloudellisia kuin kulttuurisiakin näkemyksiä.